Foton

Min familj har alltid rest mycket. Som barn spenderades semestrarna i familjens husvagn runt om campingar i Europa och ett ställe vi ofta besökte var Frankrike, där min morfar bodde, och England, där min faster bor. Trots att familjen på fem personer trängts på pytteliten bostadsyta och svettats under bilresor utan AC så har jag bara goda minnen från resorna och jag känner mig lyckligt lottad att ha fått chansen att resa så mycket.

Förutom husvagnsresorna har det även blivit några längre flygresor till när och fjärran, både genom anordnade charterturer och resor på egen hand.

        

Jag har även haft turen att bo ett år i Usa och därigenom fått lära mig det mesta om den amerikanska High School kulturen, folket och vardagslivet. Denna upplevelse är något jag bär med mig resten av mitt liv.

Här tänkte jag dela med mig av några av de upplevelser jag varit med om under senare år. Jag tycker det är väldigt roligt med foton, även om jag själv är rätt usel på att fotografera. Jag fotograferar det mesta med min lilla kompakta Ixus digitalkamera som inte har några speciella funktioner förutom att fungera när man vill det.