Till minne av

De djur som inte finns med mig idag har fortfarande en stor plats i mitt hjärta och saknaden är enorm även om sorgen blir lättare att hantera när åren går.

Mitt liv är inte komplett utan ett husdjur runt mig. Jag har aldrig trott att jag skulle vara en sån djurvän som jag blivit med åren, men jag har insett att ett husdjur tillför en så otroligt mycket kärlek och vänskap att utan dem känner man sig inte hel. Trots att mina föräldrar aldrig varit särskilt förtjusta i husdjur så har vi haft husdjur sen jag var åtta år gammal.

Allt började med silverhamstern Tim och fortsatte sen med katterna Funny och Frisco som var med oss i elva år. Mitt första alldeles egenägda husdjur köpte jag 2006, yorkshireterriern Felicia. Hon var min själsfrände men tyvärr fick jag bara ha ett drygt år med henne då hon sommaren 2007 dog av en medfödd sjukdom och lämnade ett otroligt tomrum efter sig. Vila i frid mina finaste änglar!


Mina Yorkar Felicia
2005-11-02 - 2007-08-09

Felicia var min första hund och hon gav mig mer kärlek än jag någonsin kunnat tro fanns hos ett djur. Tyvärr hade hon en medfödd leversjukdom som gjorde att hon bara fick vara hos mig i ett drygt år, men hon lämnade ett stort tomrum efter sig.
Funny Boy
1995-05-01 - 2006-04-03

Frisco
1995-05-01 - 2002-01-08

Mina älskade katter - syskonen Funny Boy och Frisco

Funny och Frisco köpte vi av en kompis till mina systrar och de var såna otroliga personligheter och varandras totala motsatser. Funny var machokatten medan Frisco var som en liten hund men de gav mig båda en kärlek som saknar motsvarighet och tomrummet efter dem är stort.
Tim
1989-10-24 - 1991-11-23

Mitt första egna husdjur - hamstern Tim.

Tim köpte jag av en klasskompis när jag gick i lågstadiet och han var en ljuvlig liten silverhamster som visade mig hur otroligt mysigt det var med husdjur samtidigt vilket ansvar det var att sköta om en levande varelse.