Filmer

Bilder säger mer än tusen ord, men filmer säger desto mer. Mycket händer i en hunds liv och här har jag dokumenterat vissa av Ottilias äventyr och roligheter hon har för sig.

Klicka på bilderna för att spela upp filmen. Filmerna öppnas i ett separat fönster och spelas upp via Youtube.

Tili och rallylydnad fortsättningsklass

Avslutningsbanan för kursen i förtsättningsklass på rallylydnad på brukshundsklubben och även om banan var blöt och vi missade några detaljer så tycker Tili att det är så roligt!

Speltid: 3.05 min
Inspelat: September 2010
Ottilia - världens badgladaste york

Nyklippt och fritt fram att bada hur mycket som helst under semestern på Öland. Tili njöt av att få leka fritt i vattnet, men roligast av allt var att apportera den rosa vattenleksaken!

Speltid: 2.33 min
Inspelat: Augusti 2010
Tili och rallylydnad

Avslutningsbanan för grundkursen i nybörjarklass på rallylydnad på brukshundsklubben och Tili visar att även en york kan gå rallyn alldeles utmärkt och med glädje!

Speltid: 2.05 min
Inspelat: Maj 2010
Ottilias första badsemester

Tili har alltid gillat att bada, men sommaren 2009 var första året hon verkligen fick bada på riktigt. Det blev däremot lite pyssel att få utställningspälsen att inte slitas sönder av badandet, men oj så roligt hon tyckte att det var!

Speltid: 2.40 min
Inspelat: Augusti 2009
Ottilia och Chili - Vem jagar vem?

Ottilia och Chili lekte katt-och-hundjagarlek på tomten hos syrran och turades om att jaga varandra. Vem som hade roligast kan man fråga sig?

Speltid: 1.11 min
Inspelat: Sommaren 2009
Tili och Oliver 6 månader

Oliver har blivit mer levande för Ottilia och hon tycker att han ska vara med och leka. Krypande bebisar är det roligaste som finns!

Speltid: 0.17 min
Inspelat: Juli 2009
"Kusinerna" Ottilia och Chili - Valp möter kattunge

Första långvistelsen för Chili hos oss då syrran var på bröllopsresa och Chili fick bo hos oss i tre veckor. För en valp och en kattunge som till en början avskydde varandra började tillslut kärleken krypa fram...

Speltid: 1.57 min
Inspelat: September 2008