Kreationer

Ända sen jag var liten har jag gillat att pyssla och skapa. Jag har aldrig varit duktig på att rita, men när intresset för datorer växte, fick jag upp ögonen för detta med att skapa i datorn. Genom detta började jag med olika typer av webdesign och har under åren alltid utmanat mig själv i de projekt jag gjort.

Genom Felicia lärde jag mig att yorkshireterriern, som saknar underull och lätt fryser när det blir kallt, har ett behov av kläder. På grund av Felicias sjukdom blev det ännu tydligare. De kläder som fanns i affärerna satt aldrig riktigt bra och på så sätt växte behovet och även intresset av att göra egna kläder. När jag sen skaffade Ottilia, och bestämde mig för att ställa ut henne, uppdagades ett nytt problem med yorkens utställningspäls som behöver skyddas från vardagens slitage. Så jag fick bredda mitt kunnande ytterligare.

        

Min första egna symaskin fick jag 2008, en väldigt enkel maskin min faster inte hade något behov av. Med den har jag klarat av det mesta, men det har tagit tid eftersom den endast hade två sömmar, raksöm och zick-zack! Våren 2012, i samma veva som systerdotter nummer två föddes, bestämde jag mig för att köpa en ordentlig maskin. Det blev en Janome DC 4120, en maskin med mer sömmar än man kan tänka sig, och som dessutom lyft intresset för att sy igen.

           

Vintern 2013 slog jag till och köpte en Janome Coverpro 1000CPX och det gör sömnaden så otroligt mycket roligare och finare. Jag köpte min första overlock till sommaren 2013, en Janome 644D. Den var min trotjänare under ett par månader tills jag bestämde mig för att uppgradera den till en Babylock Imagine 2 på våren 2014 och det är en riktig dröm att sy med! Sommaren 2015 valde jag att uppgradera min covermaskin till en Babylock Coverstitch och nu känns det som min maskinpark är komplett!

Jag har även byggt mig en egen syhörna i lägenheten så att jag får plats med allt som behövs för att låta kreativiteten flöda.

Alla saker jag gör blir självklart prydda med mitt egna namn, Beckorell.se.

        

Hösten 2010 snubblade jag över en bok om virkning och efter att ha provat på det var jag fast! Det är otroligt hur mycket kul man kan skapa med bara lite garn.

Med tre syskonbarn och en växande skara av barn i umgängeskretsen får jag verkligen utlopp för mitt skapande! Finns inget roligare än att ge bort en present som man gjort själv, som är helt unik!